Blæret banankage

 



1 springform
4 æg
225 g. sukker
2 tsk. vaniljesukker (eller korn fra ½ vaniljestang)
3 bløde bananer
1 lille klump marcipan hvis du har lyst
150 g. mel (+ 1 spsk. til chokoladen)
1½ tsk. bagepulver
125 g. smeltet smør eller margarine
Hakket chokolade i den mængde du vil være det bekendt :)

Pisk æg, sukker og vanilje sammen i en skål - jo længere du pisker jo bedre kage. Min Kenwood piskede i ca. 10 minutter på god høj hastighed. 
Bland mel og bagepulver sammen og tilsæt i dejen. Kom det smeltede, let afkølet fedtstof i sammen med marcipanen som du river i små stykker. Tilsæt mosede bananerne og rør godt sammen.
Hæld dejen i en beklædt springform. Bland chokolade med 1 spsk. mel og drys udover dejen i formen - rør let rundt så det fordeler sig og bag så kagen ved 180 grader i ca. 30 minutter.



Kommentarer