Store luftige pølsehorn

 



Det blev en succes! Og det er simpelthen nogle af de bedste pølsehorn jeg nogensinde har lavet. Dejen blev så luftig og 'fugtig' og selv dagen efter smagte de som nybagte.

Vi bruger oftest kyllingepølser, men netop disse er lavet med almindelige grillpølser. 

8 store pølsehorn
25 g. gær
2½ dl. lunken vand
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
2 spsk. olie
450 g. mel

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt resterende ingredienser og ælt til en smidig, let klistret dej. Lad dejen hæve i 1 time.
Del dejen op i 8 dele (mine vejede ca. 80-90 g. pr. horn). Form til pølsehorn og lad dem hæve igen i 30 minutter. Pensl med sammenpiskede æg (og drys evt. med sesam) og bag pølsehornene ved 200 grader i 15-25 minutter alt efter størrelse.
Lad dem køle af på en rist og server med ketchup.



Kommentarer