søndag den 21. december 2014

#21. december - chokoladebrud med skovbærmarcipan og mandler



Odense Marcipan var søde og sende lidt julegodter i starten af december. I pakken var der blandt andet en rulle marcipan med skovbærsmag i smuk rødlig farve.

Den smager rigtig godt direkte fra pakken, men det kunne jeg ikke serverer for gæster, så jeg søgte inspiration inde ved Odense Marcipan og faldt over disse chokoladebrud, som så nemme og lækre ud.

Endnu en opskrift på nem konfekt som kan laves på meget kort tid.

Ca. 20 stykker
100 g. hvid chokolade
100 g. skovbærmarcipan i mindre tern
20 mandler grofthakket

Smelt chokoladen og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør rundt til alt er dækket af chokolade og fordel massen i en beklædt form. Stil på køl i mindst 3 timer og skær ud i mundrette stykker. Opbevar på køl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget