onsdag den 26. november 2014

Vaffelrørskagen á lá Rebelsig


Vaffelrørskagen har gået sin sejrsgang i blogland i noget tid og jeg blev selv betaget af den, da det er en meget simpelt pyntning af en kage, så det hurtigt ser flot og specielt ud.

Sammen med walesstængerne, medbragte jeg denne kage til Tommis farmors fødselsdag i oktober.
Vaffelrørskagen var oplagt, men istedet for den klassiske runde, lavede jeg den i en stor rektanglet springform, så der var nok til alle mand.

Jeg lavede bundene af min all times yndlingskage - chokoladesnask kagen og fyldte den med hindbærmousse og en hvid chokolade mousse. Jeg smurte kagen op med 'snasken' fra chokoladesnaskkagen og det gjorde at vaffelrørene blev stående under udskæring.

Jeg brugte næsten to bøtter vaffelstænger til denne kage og pyntede så med mini-skumfiduser og m&m. HUSK blot at vaffelrørene først skal på kort tid inden servering (f.eks. 3-5 timer før), da vaffelrørene bliver bløde ved at sidde fast i den bløde 'snask'.

Det var en super succes og fødselaren var rigtig begejstret for 'hendes' kage :)





2 kommentarer:

  1. Den ser også fin ud, men hvordan går det når man skærer den ud? Vælter vaffelrørene så af?

    Kh.
    Anne-Marie

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne-Marie

      Som du kan se på det nederste billede bliver de fint stående under skæring. Båndet er blot til pynt.

      God dag til dig.

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget