tirsdag den 7. oktober 2014

Nem og sund morgenmad: omelet med skinke


Vi har altid spist mange æg her i huset. Vi har altid kogte æg til brug som pålæg og jeg bruger mange til brød og kager. Så da vi i sommers fik 7 høns i baghaven, var det ren win-win-situation. Hønsene spiser alle rester og producerer store smukke æg til gengæld.

Vi får normalt blødkogt æg hver dag, men i weekenderne varierer vi det lidt mere. Sådan en omelet er nem at lave og er lidt mere luksus end et blødkogt æg.

1 omelet til 1 person
2 æg
2 spsk. skinke i strimler
3 cherrytomater i kvarte
Salt og peber
Olie/margarine til stegning
Purløg til pynt

Pisk æggene sammen og tilsæt skinke, tomater, salt og peber. Varm en pande op til middelvarme, kom lidt fedtstof på, hæld æggeblandingen på og steg i ca. 4-5 minutter til den er fast. Pynt med purløg og server.





Så blev det efterår og det betyder klippetid for Arkansas, så han ikke sveder så meget når vi træner. Laban beholder pelsen på, da han jo er syg og han har behov for pelsen når det bliver koldt. Billedet her er taget lige inden springtræning i sidste uge :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget