lørdag den 5. juli 2014

Jordbærkoldskål med skyr


Koldskål hører sommeren til og det samme gør de smukke røde danske jordbær.

En dag eller to i ugen kører Tommi gokart efter arbejde og derfor får han en ekstra stor madpakke med, da han først får aftensmad ved 21-tiden.
Den anden dag var han kørt afsted mon Grindsted for at træne med nogle nye dæk, men da han kom frem stod det ned i lårfede stråler og han vendte snuden hjemad. Da havde han spist resten af madpakken og var derfor ikke sulten da han kom hjem ved 18-tiden. Jeg skulle ride, så var først hjemme sent og så skulle vi bare have noget nemt.

Jeg lavede denne koldskål med skyr og med frisk frugt som toppen medlidt müsli mættede det fint og smagte super godt!

3 portioner
½ liter kærnemælk
3 dl. tykmælk
2 dl. skyr
350 g. friske rensede jordbær
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. citronsaft
Evt. sukker efter smag

Blend/stavblend jordbær med kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Smag til og server kold med frisk frugt, kammerjunker eller ristede havregryn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget