søndag den 15. juni 2014

Tilbehør til grillen: Majskolber i svøb


Efter en velfortjent sejr til team Audi i Le Mans begyndte vi at komme i omdrejninger på denne smukke søndag.
Vi kom afsted på genbrug med en masse affald og fik ryddet op i både hus og Tommi fik ryddet hans sidste hylder i hans fars værksted. Vi havde ikke skænket aftensmad en tanke, så det blev et hurtigt stop ved den lokale købmand, hvor vi købte en lille flankesteak med hjem.

Køleskabet gemte på majskolber og en frisk ananas samt en lille portion nye kartofler. Bum. En bunke gult tilbehør. Det måtte der ændres på, så majskolberne blev svøbt i bacon og det var super lækkert!

4 personer
4 majskolber
8 skiver bacon
Salt og peber

Kog majskolber i vand med salt i ca. 10 minutter. Lad dem køle i en si/dørslag så vandet kan rende fra dem. Del hver kolbe i to og svøb ind i bacon. Kværn peber ud over. Grill ved indirekte varme i ca. 15 minutter - vend dem undervejs.


1 kommentar:

  1. Sikke en god idé til grillen, det MÅ prøves

    Jeg elsker majs og bacon, så det kan da kun blive en succes :-)

    Knus Låvise

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget