torsdag den 28. november 2013

Cookies n' creams muffins


Sidste gang jeg skulle have kage med på arbejde ville jeg prøve noget nyt. Jeg er helt vild med den store cookies n' creams kage og som med alt andet, tænkte jeg at den sikkert ville se sød ud i miniudgaver. Derfor skulle den laves som muffins. Jeg googlede det og fandt et hav af opskrifter - amerikanerne og englænderne har åbenbart prøvet det før :)

Smagen sad lige i skabet, men konsistensen synes jeg var lidt spøjs. Afprøv dem og kom med din dom :)

18 muffins
30 Oreos kiks - 18 hele og 12 knuste
450 g. flødeost
115 g. sukker
Korn fra ½ vaniljestang
2 æg
1,25 dl. creme fraise
½ tsk. salt

I en skål piskes flødeosten sammen med sukker og vanilje. Tilsæt æg, creme fraise og salt og pisk også igennem til den er cremet. Kom de knuste Oreos i massen og vend den rundt til en ensartet masse.
I muffinsform lægges en Oreo ned i bunden og den cremede masse fordeles ovenpå. Bag ved 150 grader i ca. 20 minutter til massen er fast. Lad dem køle af på en rist til de er helt kolde og stil dem så på køl i nogle timer inden servering.
Idag står den på småkagebagning i Rebelsig. Jeg har været i gang siden kl. 7 og still going strong her kl. 13.30. Dog har jeg også lidt arbejde som skal skrives ind, så der er god afveksling i arbejdsstillingerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...