søndag den 6. oktober 2013

Stegt spidskål med bacon


En lille nem side-dish som også sagtens kan bruges som selvstændig ret. Den smager super godt og er så nem at lave at der ikke er noget undskyldning for ikke at lave det de sene aftener, hvor aftensmaden skal gå hurtigt.

Jeg brugte et hel spidskål og ligesom så meget andet kål 'krymper' det ved varmen, så bare lidt af gangen på panden. Spidskål er ret billigt netop nu, så bare kom i gang!

3-4 portioner
1 spidskål
2 løg
200 g. bacon i tern
1 spsk. smør
Salt og peber

Snit spidskålet i strimler og skær stokken ud. Steg baconternene sprøde på en varm saute pande med høje kanter. Tilsæt løg der er skåret i tern og lad det stege i til løgene er gyldne. Tilsæt så spidskålen sammen med smørret og steg det i ca. 15-20 minutter og smag til med salt og peber.
Server med sennep til.


 
Weekenden har stået på godt selskab, running sushi og køb af ny mobil, da den gamle er ved at stå af. Den sender ikke altid sms'er og andre gange sender den  gamle beskeder til nogle jeg ikke har skrevet med i flere måneder, f.eks. en gammel chef. Det er ret pinligt i længden at skulle undskylde over det og nu gad jeg ikke mere.
Dog kan den nye mobil ikke tages i brug endnu, da den skal have nyt simkort, så det skal jeg vente tre dage på! Øv!
God weekend til jer andre. Vi tager lige de sidste 2 afsnit af Gøngehøvdingen på sofaen :)

2 kommentarer:

 1. Hej. Jeg har fulgt din blog længe, men ikke så god til at få skrevet kommentarer. Men nu skal det være :-) jeg er simpelthen dybt imponeret af din blog . Sikke dejlige opskrifter, billeder og kommentarer. Synes det især er imponerende, når jeg tænker på din alder. Jeg har 2 piger på 16 og 19 år, som jeg har sagt til, at din blog kan gøre det ud for frk Jensens kogebog, og når bare de er faste læsere af din blog, skal de nok klare sig, når de flytter hjemmefra :-) hav en god aften. Mange hilsner Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jytte

   Sikke da en skøn kommentar at vågne op til! Mange tak for de rosende ord.
   Da jeg flyttede hjemmefra kunne jeg intet i et køkken, så der levede vi som unge nu gør med tonsvis af pasta med tilbehør til. Pludselig kom interessen og så udviklede det sig, men ville nu ønske at alle lærte at lave de grundlæggende ting hjemmefra inden de fløj fra reden.

   God dag!

   Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...