søndag den 27. oktober 2013

Rocky roads med dumle


Samtidig med at jeg lavede de lækre rocky roads med lakrids, blev det også til en portion med Dumle efter inspiration fra Frk. Kræsen.
Jeg fuckede dog tempereringen af chokoladen så de blev ikke så kønne som den anden portion med lakrids, men smagen fejlede bestemt ingenting.

Ligesom ved lakridsdelen fortrød jeg at jeg kom kiks i, så undlad gerne dette.

1 portion
10 dumle
20 mandler
150 g. chokolade
10 skumfiduser

Skær dumle, skumfiduser og mandler i mindre stykker. Bræk chokoladen i mindre stykker, kom halvdelen i en skål og smelt over vandbad. Rør den anden halvdel i og smelt det helt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen til en ensartet masse. Hæld i en form og stil på køl nogle timer. Skær i mindre stykker og nyd :)


Dagen i dag står på 82 års fødselsdag ved Tommis farmor og derefter smutter vi i bio for at udnytte 'Den Store biografdag' hvor der er halv pris på alle film. Valget stod mellem Tarok og Captain Phillips. Det blev sidstnævnte som jeg er spændt på at se, da min far arbejder for Mærsk på et skib, som sejler i det samme område som i filmen...

God aften!

1 kommentar:

  1. Blev simpelthen nød til at ligge en kommentar, for den ser simpelhen så lækker ud denne "kage" :-) Forfærdelig at stød på sådan en en torsdag aften, når man allerede er sliksulten :-)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...