fredag den 23. august 2013

Sommer i Danmark

Vi valgte jo at dele vores sommerferie op, hvilket betød at vi i uge 30 var i Schweiz på ferie og i uge 33 og denne uge har afholdt ferie herhjemme. Som tidligere skrevet var vores to-do-liste lang, men vi har faktisk formået at nå stort set det hele og samtidig nået at besøge både Randers Regnskov, Århus, Sandersvig camping, sommerhus på Fanø og Legoland. Rent økonomisk har det været den dyreste ferie nogensinde for danske fornøjelser er jo forfærdelig dyre. Heldigvis fandt vi nogle rabatbilletter til Legoland, kom udenfor højsæsonen og medbragte selv mad, men alligevel..

Køkkenet har holdt feriepause, så I må nøjes med nogle billeder fra de sidste 2 uger


 
Nu er vi langsomt ved at forberede os til hverdagen igen på mandag. Der mangler lige det sidste rengøring indendørs og så er der lige et EM i Herning som skal følges på tv.
Angående Labans helbred går det kun den forkerte vej. Onsdag afsagde min egen dyrlæge dom over hans fremtidsmuligheder: han bliver aldrig ridehest igen og hvis han skal have et nogenlunde holdbar liv som foldhest skal han have steroider dagligt for ikke at lide.
Jeg har dog en dårlig erfaring med tidligere dyrlæger så vil aldrig afskrive en hest uden en second opinion. Derfor var vi på Ansager dyrehospital igår til en akuttid, hvor han fik foretaget en kikkertundersøgelse og det viste tydeligt at luftvejene var fyldt med 'slim' og bronkien var tydeligt forstørret og irriteret. Jeg afventer nu svar på de sidste blodprøver inden vi ved hvad der skal ske med ham og hvad der skal ske generelt her i Rebelsig på hestefronten.
 
Nå - det var den rengøring jeg kom fra.... God fredag og god weekend!

1 kommentar:

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...