onsdag den 14. august 2013

Oopsies - alternativ til sandwichbrød/boller


Tommi havde lyst til burgere i sidste uge, men da forsøger at skære ned på hvidt brød, da jeg føler mig så oppustet af det længe efter.
Så da jeg så disse "oopsies" på en amerikansk hjemmeside blev jeg nød til at teste dem. Tommi blev noget skuffet da han så madlavningen, men da det endelige resultat lignede en rigtig burger kom der smil på læben. De mættede faktisk også noget mere end almindelige boller og vi kunne kun spise 1 hver på trods af manglende tilbehør.
Resten af oopsies'ene brugte vi som almindeligt brød, altså med Nutella på til morgenmad og som sandwichbrød til madpakken.
Det er bestemt en keeper opskrift og jeg kan kun anbefale dem. De tager ca. 5 minutter at lave + bagetid.

12 stk.
6 æg delt i hvider og blommer
200 g. flødeost natural (Lidl har en 200 g.'s pakke til ca. 8 kr.)
2 tsk. bagepulver
2 tsk. loppefrøskaller eller havregryn
Evt. sesam til pynt på halvdelen (toppene)

Pisk æggeblommerne sammen med flødeosten, bagepulver og loppefrøskaller. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Vend hviderne sammen med ostemassen uden at presse luften ud af 'dejen'. Fordel på beklædte bageplader - jeg havde 4 stk. pr. plade.
Bag ved 160 grader til de er gyldne - ca. 15-20 minutter alt efter tykkelse.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget