søndag den 7. juli 2013

3i1: Hyldeblomstpandekager


Jeg fik en smule dej til overs fra de friterede hyldeblomster. Det skulle jo ikke gå til spilde, så jeg blandede lidt ekstra mel i og rystede et par håndfulde hyldeblomster i dejen sammen med ekstra kardemomme. Stegt på panden i lidt smør og serveret med ahornsirup og frisk frugt.
Det var en super lækker morgenmad på en fredag - så er weekenden rigtig skudt i gang! Denne weekend er Tommi afsted på fisketur oppe i Nordjylland og har store forventninger om at komme hjem med hele campingvognen fuld af fisk. Ja, jeg klager ikke så!

Imens holder jeg skansen herhjemme med dyrene og har været et smut nede ovre grænsen med min mor. Tidligere på året skiftede hun hendes gamle Ford Mondeo ud med en VW UP 3! og hun kan virkelig mærke forandringen når det gælder store indkøb, så da jeg tilbød at vi tog en af vores VW Touran'er, sagde hun straks ja :)

Da jeg i maj lavede et indlæg om vores udestue-drivhus og kaldte det 'lad det gro' har jeg vist ment det bogstaveligt! Det går helt amok derude. Hvis der ikke var et loft kunne jeg snart klatre op til himlen tror jeg.
Vi har høstet de første agurker, som var drøn lækre og nu hænger de pænt ned fra loftet - klar til plukning! Tomaterne er også godt på vej, men paprikaplanten lader vente på sig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...