onsdag den 26. juni 2013

Æ sprit kano/grilldessert no. 1


Denne dessert lærte jeg at kende for præcis 7 år siden. Tommi og jeg var lige begyndt at være sammen og en af de første aftner grillede vi hos hans familie. Efter maden blev der lagt bananer på grillen. Jeg sagde flere gange til dem at de altså var blevet sorte, men det var meningen...

Da jeg fik den serveret på en tallerken og så whiskyflasken, sukker og flødeskum fattede jeg endelig budskabet. Det var kærlighed ved første blik! En kærlighed som er nem, enkel, billig og perfekt gæstemad efter en omgang grill. Ikke for meget, ikke for lidt, man kan godt spise to, hvis man ikke har spist for meget kartoffelsalat til hovedret.

4 personer
4 bananer
Brun farin
Whisky - slavewhiskey er okay!
Flødeskum

Når I er færdige med at grille jeres mad smider I lige bananer på. Lad dem ligge til I er klar til dem. Skindet skal være sort og bananerne skal være bløde, men faste.
Brug en skarp kniv til at skære bananen op til en kano. Lok bananen frem med lidt sødt Fordel 1 spsk. brun farin på bananen, hæld whisky over og top til sidst med flødeskum.
Nyd!
Som I måske kan regne ud var Laban ikke halt i mange dage, så den der drøm om at blogge blev skiftet ud med et stævne, hvor vi snuppede både 1. og 2. pladsen i en procentklasse.
For tiden hygger vi os med spring og taget i betragtning af at det er 4. gang vi springer, synes jeg virkelig der sker fremskridt.


Aftensmaden i Rebelsig stod idag på mexicansk aka. tortillas med oksekød, salat, guacamole, osv. Det får I ingen billeder af, eftersom vores tallerkener lignede 3. verdens krig fordi vi kom lidt for meget fyld i til at kunne rulle sammen.
God aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...