lørdag den 27. april 2013

Mørbrad med bløde løg anno 2013


Hovedretten til tøserne var svinemørbrad serveret med bløde rødløg og stegte æbler.
Alle kunne lide det, men der var for lidt løg og æbler, så i opskriften har jeg skrevet dobbelt op på disse sager så det passer.

3-4 personer
1 pudset svinemørbrad på ca. 700-800 g.
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
4 rødløg i både
3 æbler i både
1 tsk. timian
Smør til stegning

Varm en pande op med olivenolie og brun mørbraden ved høj varme. Skru ned til middelvarme og lad den stege sig færdig i ca. 15-20 minutter imens du vender den - der skal evt. tilsættes lidt ekstra olie undervejs. Når den er klar tages den af og pakkes i sølvpapir.
Brug samme pande og kom smør på efterfulgt af løgbåde og timian. Når løgene begynder at blive klare tilsættes æblebådene. Steg videre i ca. 3-5 minutter.
Skær mørbraden i skiver, læg den i et fad - gerne med salat/spinat under, fordel løg og æbler rundt og drys til sidst med salt og peber.
Server!



2 kommentarer:

  1. Sikke lækker gæstemad - havde helt glemt hvor godt det er, så må snart lave mørbrad igen!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Mm og det er sådan en skam. Det var rigtig lækkert! :)

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget