torsdag den 11. april 2013

Æg til morgenmad

 
Vi starter ofte dagen med blødkogt æg, men for nogle weekender siden blev de lidt anerledes. Det blev til æggereder og morgenmadsmuffins.

Begge dele er set i Go' Morgen Danmark for nogle år siden. Opskriften er derfor efter hvad jeg husker. Jeg var vild med muffinsene hvorimod Tommi mest var til æggerederne med ost.
Billederne blev ret dårlige, men håber I kan se pointen :)

2 æggereder
2 hele æg, delt i blommer og hvider
1 håndfuld revet ost
Salt

Pisk hviderne stive og bland ost og salt i. Lav 2 klatter/reder på en beklædt bageplade med kanter, så der er plads til blommen efterfølgende. Bag rederne i 2 minutter ved 225 grader, hæld blommen i midten og bag færdig i ca. 3-4 minutter.

2 morgenmadsmuffins
2 skiver toastbrød uden skorpe
2 skiver skinke
2 æg

Smør to store muffinsforme eller ramekiner. Pres toastbrødet ned i, kom skinke på og øverst et æg. Bag ved 215 grader i ca. 6-8 minutter.



1 kommentar:

  1. Mmmm, vi laver ogsä de aeg i muffinsforme nogle gange i weekenderne. De er gode med et par skefulde hytteost i ogsä :-)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget