mandag den 4. marts 2013

Kanelmuffins med æble


Weekenden har atter stået i Dannebrogs tegn. Tommi fyldte 25 i lørdags. Han har ikke været på knæ og derfor fik han jo som fortjent af kammersjukkerne. 12 kg. kanel ligger dels i vores afløb og dels i indkørslen...




Jeg var heldigvis oplyst om at 9 drenge ville kigge forbi med kanelen, så jeg bagte lidt boller og muffins så de havde noget at sunde sig på. Selvfølgelig skulle det være kanelmuffins!

Kanel og æble er en fantastisk kombination og i en lækker muffin bliver det endnu bedre. Inden de kom i ovnen forsøgte jeg at skrive i dejen med chokoladesauce (til is), men da de var bagt var det stort set utydelig..

12 muffins
2 æg
1½ dl. sukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
2 dl. mel
75 g. margarine
½ dl. mælk
½ dl. vand
1 æble - fintrevet

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland mel, bagepulver og kanel sammen og sigt det i æggemassen. Tilsæt margarine i tern og vand+mælk og rør godt. Tilsæt revet æble.
Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 200 grader i ca. 12 minutter.




2 kommentarer:

  1. Uhm, kanel og æble er altid godt sammen - tillykke med ham :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak - ja kanel er godt - i små mængder :)

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget