tirsdag den 19. marts 2013

Hakkebøffer til mænd - og sultne damer


Faste læsere ved er jeg ikke specielt fars-fan, men Tommi spiser nærmest ikke andet. Én ting vi kan blive enige om er dog hakkebøffer. De skal være saftige og fyldt med bløde løg ovenpå og serveret med en lækker sauce.
Tommi står for bøffer herhjemme så han skal have æren for disse banditter. Vi fik hhv. bearnaise- og pandesauce. Han så bl.a. denne video denne gang.

3 hakkebøffer
500 g. hakket oksekød
Salt og peber

Ælt kødet med krydderier og glat bøfferne ligesom når du former boller. Jo flere sprækker der er i bøffen jo mere smag flyder ud.
Steg bøfferne i rigeligt fedtstof på panden ved middelvarme.

2 løg
Fedtstof
½ tsk. sukker

Skræl løget og skær det i ringe. Varme panden op med fedtstof og steg løgene heri. Efter 2-3 minutter drysses lidt sukker over dem. Steg videre ved middelvarme til de er bløde.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget