onsdag den 20. februar 2013

Pasta med porrer og bacon


Nogle dage skal det være nemt. Pasta, porrer, bacon og fløde! Det kan ikke gå galt!

2 portioner
300 g. tørret pasta
1 pakke bacon i skiver
Margarine
1 porre
2½ dl. kaffefløde

Kog pastaen i vand, salt og lidt olie. Steg baconskiverne sprøde og rengør panden. Skær porren i skiver og steg dem i lidt margarine på den rene pande. Når de har taget lidt farve tilsættes fløden. Lad det koge sammen i 3 minutter.
Server!

3 kommentarer:

  1. Enkelt er godt.

    Næsten en gang carbonara..... god ide med porrerne i rustikke, store stykker.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Mette

      Jeg har engang læst at de bedste pastaretter (f.eks. carbonara) består af maks. 6 ingredienser så måske der er noget om det.

      Slet
  2. Jeg har lavet denne ret til mig selv et par gange, doven som jeg er, og den smager rigtigt godt med fettucine naturel.

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget