torsdag den 28. februar 2013

Hurtig gulerodsdessert


En aften tilbage i januar kom svigermekanikken forbi til aftensmad. De havde annonceret at de kørte tidligt, men deres aftale blev aflyst, så de blev hele aftenen. Jeg havde ikke planlagt desset/aftenskaffe, så måtte straks improviserer. Der var gulerødder, creme fraise og fløde i køleskabet, makroner og chokolade i forrådskammeret.
Så var det at jeg kom i tanke om en dessert jeg engang havde set i et ugeblad. Google hjalp mig ikke rigtig, så det blev fri fantasi og jeg må sige at resultatet ikke var helt skidt! Gulerod med sherry og flødeskum var rigtig godt og chokolade og makron toppede bare den lækre smag.

4 personer
600 g. gulerod
2,5 dl. piskefløde
2 dl. creme fraise
Sukker/flormelis
Vaniljesukker
3-4 håndfulde knuste makroner
Sherry
Mørk chokolade, hakket

Skræl gulerødder og riv dem på rivejern. Pisk fløden stiv med vaniljesukker og vend creme fraisen i - smag til med sukker/flormelis.
Kom makroner i en skål eller et fad og kom sherry udover. Fordel flødeskummet over og kom gulerod øverst. Drys med chokolade.


Idag har været en meget blandet dag. Igår fik jeg tilbudt et job magen til det jeg har nu blot i en anden kommune. Jeg har nu ca. 55 minutters kørsel hver vej til arbejdet og til det andet job kunne jeg nøjes med 12 minutter hver vej.
Selve arbejdet er det samme, geografien er bare bedre. Derfor har jeg også sagt ja til jobbet og skulle derfor meddele det til min leder og kollegaer idag. Det var ikke nemt at sige til dem i mit team da de er de mest fantastiske kollegaer der findes.
Men som min veninde siger er det godt at udfordre sig selv og komme ud af min 'comfort zone', så jeg tager udfordringen op og krydser fingre for at jeg bliver lige så glad for dette som mit nuværende :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget