fredag den 25. januar 2013

Kyllingeris med chili og karry


Som led i spareplanen skal der bruges rester som aldrig før!
Vi havde to kyllingelår der skulle bruges og istedet for at spise dem som normalt pillede jeg kødet af dem og opfandt en ny ret som var en ganske god måde at bruge rester på.

2 personer
1 hakket løg
1 fed hvidløg
Margarine/olie
2 store kyllingelår (eller anden rest kylling)
3 dl. rå ris (koges med 5 dl. vand + salt)
Chiliflager
2 dl. mælk (skift evt. 1 ud med madlavningsfløde)
2 tsk. karry
Salt og peber

Start med at koge risene. Hak løg og hvidløg og svits det i fedtstof. Pil kødet af kyllingelårene og kom det i gryden. Tilsæt karry og chili og kom de kogte ris i gryden. Tilsæt mælk og kog det sammen til en grødet masse. Smag til med krydderier.
Server med grøntsager og groft brød.

Selvom jeg er glad for sne, må det nu gerne snart stoppe, da dette frostvejr er virkelig træls når man er van til at være ude hele eftermiddagen og det meste af aftenen. Sådan en ridehal er simpelthen bare som en iglo, så jeg kommer alt for lidt afsted i denne tid, men det nyder Laban vist bare så han kan lægge inde i halmen og hygge med Karla.

God aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget