torsdag den 17. januar 2013

After Eight kagen


After Eight har godt nok fået lavet et brand der vil noget. Spørger man Tommi hvad pebermynteolie dufter af svare han prompte 'after eight' og ligeledes alt der er en blanding af chokolade og pebermynte er bare lig med 'after eight'.

Men godt smager det jo - kombinationen af den lidt stærke pebermyntesmag og den bløde chokolade. Især ovenpå sådan en kage. Man kan godt gøre det nemmere og bare smelte en pakke after eight og lægge ovenpå chokoladekagen, men jeg synes det er spild af de små firkantet lækkerier og så smager det her også suverænt godt!!

Tommi fik den med på arbejde onsdag, men vi smagte lige et lille stykke selv, mums! Den faldt også i god jord med de hårdtarbejdende mekanikere sagde Tommi.

1 bradepande (12-18 personer)
3 æg
450 g. sukker
175 g. margarine
6 spsk. kakaopulver
325 g. mel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1½ tsk. salt
4 dl. mælk

1½ dl. piskefløde
500 g. flormelis
2-3 tsk. pebermyntedråber
150 g. chokolade

Pisk æg og sukker luftigt. Smelt margarinen og bland den sammen med kakaoen, mel, natron, bagepulver og salt. Kom massen ned i æggeblandingen skiftevis med mælken. Rør godt sammen til dejen er ens. Kom dejen i en beklædt bradepande/springform og bag kagen ved 175 grader i ca. 40 minutter.
Imens laves cremen. Kom så fløde, flormelis og pebermynte i en gryde og kog det sammen. Lad dette afkøles til det er kold, rør rundt og fordel over kagen. Lad det størkne og smelt så chokoladen over vandbad og kom øverst.
Server med et glas mælk!
2 kommentarer:

 1. Den lyder lækker - har også en god opskrifr men din topping ser bedre ud. Må jeg hellere prøve. Og Bolognese saucen lyder også god. Hvis det stod til yngste skulle vi ha det hver aften. KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Prøv den - du bliver ikke skuffet! Hi hi min kæreste er også helt vild med bolognesen så bare kom du igang :)

   Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...