tirsdag den 27. november 2012

Konfekt #2 - Luksus havregrynskugler


Den anden konfektting var disse lækre havregrynskugler i en luksusudgave som indeholder alverdens lækkerier og ikke er for de fedtforskrækkede...

De smager fantastisk og er helt sikkert en keeper fremover. Tommi var helt syge med dem og de er også smukke at se på! Opskriften er fra Annes Hyggested som er en lækker mad/livstilsblog som jævnligt bliver besøgt. Anne skriver opskriften er fra hendes mor, så stor tak til Annes mor.
Jeg undlog kokos udenpå, da Tommi ikke er glad for det og de smager også at rigtig meget uden kokosen, så det ville næsten være synd.

Ca. 50 stk.
150 g. smør
1 dl. kaffefløde
2 spsk. kakao
4 dl. sukker
6 dl. havregryn
100 g. marcipan - fintrevet

Smelt kaffefløde og smør i en gryde ved svag varme. Tag gryden af og pisk sukker og kakaopulver ud i massen. Tilsæt havregryn og marcipan og ælt sammen til en lækker masse. Stil den på køl i 30 minutter, så er det lidt nemmere at trille kugler.
Tril kugler og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet. Gerne en med hængelås, da man nemt kommer til at smage på en hver gang man går forbi ellers, hi hi..




 

2 kommentarer:

  1. Ej hvor dejligt at I er vilde med havregrynskagerne :D
    Og ja, det er ikke for de fedt-forskrækkede, men hvor er de dog bare det hele værd! :) hehe..
    Og rigtig god ide med hængelåsen, for altså ja, mine er væk! hehe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, du må endelige huske at takke din mor for opskriften :)

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget