fredag den 26. oktober 2012

Gulerodskage med æble og lækker frosting


Tommi havde en ven på besøg den anden dag og de gik og lavede bil hele aftenen - det kræver kage til aftenskaffen!
Valget faldt på en gulerodskage, men hvor der også kom 2 æble og et lille stykke squash i. Squashen kan sagtens undværes - bare kom et æble mere i.

Frostingen blev lavet ud fra hvad jeg havde i køleskabet: en klat græsk yoghurt, flødeost, honning, flormelis og vaniljesukker. Det smagte super godt med den græske yoghurt og honning i stedet for smør!

1 bradepande
2 æg
250 g. brun farin
500 g. gulerod, groftrevet
2-3 æbler - skrællet og skåret i mindre stykker
300 g. mel
2 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 tsk. kanel

Pisk æg og brun farin godt sammen i ca. 5 minutter. Tilsæt gulerødder og æbler og rør godt så det er fordelt i dejen. Tilsæt de øvrige ingredienser på én gang og rør sammen til en ensartet masse. Kom massen i en springform.
Bag ved  200 grader i ca. 40 minutter.
Lad den køle helt af inden frostingen kommes på.
Nyd i godt selskab!





2 kommentarer:

  1. Hvor fint med det orange - man kommer helt i halloweenstemning.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også meningen :) He he. Smagte super godt!

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget