tirsdag den 4. september 2012

Kyllingeruller med spidskål/nudelsalat


Aftensmaden stod på 'stop-spild-af-mad', da der skulle bruges en rest kylling, en porre og noget spidskål.
De friske ruller bliver jeg aldrig helt fan af, men denne spidskål/nudel'salat' var simpelthen bare lækker og en keeper!

Ruller var fyldt med lidt stegt kylling, gulerødder, bambus, bønnespirer og babymajs og pakket ind i det populære rispapir som lægges i blød i 2 minutter, fyldes og rulles.

Nå, 'salaten':

4 personer
½ spidskål
1 porre
1 løg
2 gulerødder
Sesamolie
1 tsk. stødt ingefær
Salt og peber
1 pakke nudler
Lidt blandede nødder
Nigellafrø eller sesamfrø

Skær spidskålet i strimler, porren i ringe, gulerødderne i tynde stænger og løget i store tern. Kom det hele i en wok og steg det i varm sesamolie hvor stødt ingefær er svitset af. Kog nudlerne efter pakkens anvisning og hæld vandet fra. Kom de kogte nudler op i wokken når løgene er klare og de øvrige grøntsager stegte. Bland nudlerne rundt med grøntsagerne og smag til med salt og peber. Tilsæt nødder og frø og server!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget