onsdag den 15. august 2012

Forloren hare II


Tommi havde bestilt forloren hare og selvom jeg har en killer-opskrift, så afprøvede jeg selvfølgelig en ny en af slagsen. Denne variant blev mere 'blød' i farsen og smager mere 'fed'. Så det er smag og behag. Prøv endelig opskriften hvis du er interesseret i en ny form for forloren hare.

500 g. hakket kalv og svin
2 dl. piskefløde
½ svinebouillion-terning
½ dl. vand
2 æg
1 dl. rasp
Salt og peber
2 pakker bacon

Bland kød, fløde, vand, bouillion, æg, rasp og krydderier sammen til en fars. Kom farsen i et smurt fad og form til et farsbrød. Kom baconskiver over og bag 'haren' ved 185 grader i ca. 1 time. Efter 20 minutter tilsættes 1½ dl. vand ved haren.

Når haren er færdig siges væden fra og brug denne til en sauce: Smelt lidt margarine i en gryde - rør det op med lidt mel - tilsæt 1 dl. mælk og væsken fra haren. Kom lidt saucekulør i og når saucen er kogt lidt ind smages den til med ribsgelé, salt og peber og evt. lidt fløde.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget