lørdag den 21. juli 2012

Kartoffelfad med bacon, mozzerella og pesto


Tirsdag var blandede restemad. Der var nogle kogte kartofler, et flutes, lidt rosenkål i fryseren og 1 kotelet og 1 stykke laks. Tallerkenen endte som ovenfor og det smagte suverænt med kartoffelfadet.
Opskriften må I gerne få :)

3 personer
500 g. kogte karotfler
4 skiver 'rigtig' bacon (røget bacon)
1 kugle mozzerella
1 tsk. grøn pesto
6 cherrytomater

Kom kartoflerne i et fad. Skær baconen i grove tern og drys over. Riv mozzerellaen i mindre stykker og rør dem rundt med pestoen. Læg det oven på kartoflerne sammen med tomaterne. Bag fadet i ovnen  ved 200 grader i ca. 20 minutter.



Lørdag har stået på Vorbasse marked hvor vi desværre ikke fandt en hest som planlagt, men blot nogle gummistøvler og hesteguffere. Nu smutter vi til Sønderjylland til Traktor-træk og for at hente endnu en hund vi skal passe :)

1 kommentar:

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget