fredag den 20. juli 2012

Grillede kyllingesandwich


Torsdag skulle det være nemt mad. Jeg havde taget et kyllingebryst op af fryseren og det blev rigtig lækkert til disse sandwichs lavet efter Sunset-princippet om grillede sandwich med salat og kylling. Vi havde lånt sådan en el-grill - altså en forvokset toastmaskine. Den blev både brugt til at stege kyllingebrystet, røget filet og til sidst hele sandwichen.

Når røget filet steges ændre det helt smag og kan bruges som sund bacon - mums!
4 sandwichs (2 personer)
4 grove krydderboller
1 kyllingebryst
Stødt spidskommen
Salt og peber
Salat
4 skiver røget filet
4 skiver ost
Salatmayonaise
Avokado

Steg kyllingebrystet som er penslet med olie, stødt spidskommen, salt og peber. Skær kyllingen i tynde skiver. Steg røget filet. Smør bollerne med mayonaise, salat, kylling, tøget filet, ost og avokado. Smør den samlede sandwichene med lidt olie og steg dem i el-grillen i ca. 10-12 minutter - husk at presse den sammen.
Server med fritter og kold cola :)


Hele ugen har jeg arbejdet en del over, da der har været lidt tralvt grundet kollegaers ferie, derfor er weekenden også tiltrængt.
Idag skulle vi have været på Vorbasse, men Tommi kom sent hjem fra arbejde, så det må vente til imorgen. Så lørdag bliver en travl dag, da vi også skal til noget Traktor-træk i Sønderjylland.
Siden weekenden har vi passet svigerindens hund - en lille beagle. Den skal afleveres imorgen, men sørme om der ikke kommer 2 andre hund ud i 'pension'. Det er hyggeligt med alle de hunde og Buddy nyder at være omringet af damer!

Dette indlæg er forresten lavet på vores spritnye computer som ankom til middag. Den gamle er tæt på at dø, så vi har købt en billig bærbar på Elgigantens webshop så vi kunne nå at flytte alting herover inden den døde helt.

God weekend!

2 kommentarer:

  1. Uh det ser lækkert ud! Det må jeg prøve en af de næste par dage.

    Nette - nettelorenzen.wordpress.com

    SvarSlet
  2. Det smagte også rigtig godt :)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...