mandag den 23. april 2012

Karryrisotto med kylling (DDV)


Jeg fandt et hæfte fra De Danske Vægtkonsulenter, som engang var med i Familie Journalen, og faldt over en opskrift på en nem risotto med kylling. Originalopskriften siger der også skal artiskokhjerter i, men det har jeg aldrig smagt, så undlod det. Min version lyder sådan:

4 personer
500 g. kylling
Karry
1 stort løg - hakket
150 g. champignon i skiver
75 g. soltørrede tomater - hakket
120 g. risottoris
2 fed hvidløg - pressede
5 dl. vand
1 terning hønsebouillion
Salt og peber

Skær kyllingen i strimler og steg det i karry og olie på en pande.
Kom løg, champignon og tomater i en gryde og varm dem op i lidt olie. Tilsæt ris, hvidløg og bouillion og lad det simre under låg i ca. 20-30 minutter - husk at røre og tilsæt evt. mere vand! Smag til med salt og peber. Bland kyllingen i risottoen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget