tirsdag den 10. april 2012

Calzone


Har du en rest kødsovs tilbage - bare en lille portion - er det lækkert at omdanne den til fyld i en calzone sammen med kogt spaghetti, lidt skinkestrimler, ost og tomatsauce. Det gjorde vi en kedelig dag i marts - havde glemt alt om det, men I skal ikke snydes for indlægget :)
Dejen havde jeg snydt og købt ved det lokale pizzeria, hvor jeg engang arbejdede. Dette gjorde madlavningen endnu nemmere og hurtigere. To klumpe dej koster normalvis 15-20 kr. ved den lokale pizza-pusher.
Sammel calzonen og bag den i en rigtig varm ovn i ca. 15 minutter - alt efter tykkelsen på dejen.


2 kommentarer:

  1. Ej hvor lækkert! Det må jeg have prøvet!

    SvarSlet
  2. Det er en god måde at bruge resterne på :)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget