fredag den 16. marts 2012

Vinterfrikassé


Jep, selvom det hedder 'vinter'-frikassé smagte det også fint i marts.

Opskriften er fra viskalspise.dk men lavede lidt ændringer. Jeg kunne ikke finde friske perleløg, så brugte dem fra glas og så var 250 g. altså alt alt for meget.

Det smagte super godt og var en god ny måde at få sine grøntsager på. Jeg lavede det som tilbehør i mandags da vi alligevel skulle have rester fra weekenden.

2 personer (som tilbehør)
3 gulerødder
2 porrer
250 g. perleløg (brug meget meget mindre. Måske 75 g.)
2 dl. svinebouillon (2 dl. vand + 1 terning)
½ dl. madlavningsfløde
25 g. smør

Skær gulerødder i store tern og porrer i skrå skiver. Kog bouillon, fløde og 10 g smør sammen.
Tilsæt gulerødder, porrer og løg og kog dem knap møre - så de stadig har bid.
Tag grøntsagerne op og smag saucen til med smør, salt og peber.




Og lige et billed af Tommis tallerken, som skulle smage alle resterne ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget