mandag den 13. februar 2012

Varm remouladesovs


Da jeg var mindre lavede min mor ofte denne remouladesovs når vi fik fisk, for at vi børn bedre kunne spise fisken. Der er delte meninger om sådan en sovs. Herhjemme er den velkommen en gang imellem, men ikke hver gang vi får fiskedeller.

Dem er ikke for kalorieforskrækkede folk, men smager rigtig godt.

4 personer
25 g. margarine
1 spsk. mel
5 dl. mælk
100-200 g. remoulade (efter smag!)
Salt og peber

Lav en hvis grundsovs ved at smelte margarinen i en gryde. Tilsæt melet og pisk det til en smørbolle. Kom mælken i lidt efter lidt imens du pisker til det har en god konsistens. Tilsæt remouladen, salt og peber og smag til.

Fiskedellerne var en færdigrørt pakke fra Nettos køler :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget