mandag den 13. februar 2012

Røg på terrassen

I sidste uge var Tommi og jeg oppe på hans lillesøsters efterskole for at se en musical. Udenfor var der sat olietønder op til rygerne som de kunne varme sig på.

Dette inspirerede ham og derfor bestemte han at aftensmad skulle være over bål. Jeg havde derfor taget to filetter af en mørksej op, som han selv fangede sidste år.

Jeg kiggede på nettet og fandt en opskrift hvor fisken pakkes i staniol med lidt grønt og ost. Det så rigtig lækkert ud inden det kom på bålet. Men da vi tog dem af lugtede de lidt brændt på trods af de ikke havde fået så længe, men osten var åbenbart brændt igennem staiolen. Det lugtede forfærdeligt og smagte ligeså.






Heldigvis havde jeg lavet en portion bagt kartoffelmos da jeg havde en rest mos fra den anden dag. Dette blev en succes så vi smed fisken ud, varmede lidt pølser og hyggede med det istedet :)


Nu står aftenen på sofahygge og lidt bloggerier :)

4 kommentarer:

 1. En lille forespørgelse (:

  Kommer der opskriften på svensk pølseret? Så du fik det i søndags :)

  SvarSlet
 2. Hej Elana.

  Jo den kommer imorgen, er lige ved at skrive den ind :) Det smagte bare suverænt!

  SvarSlet
 3. Hvor er det sejt, at I får lavet udendørsmad på denne årstid! Jeg har en fiks ide om, at jeg burde gøre det, men æh... der er ikke sket så meget på det punkt ;-)

  SvarSlet
 4. He he ja, selvom det nu ikke lykkedes så godt. Men kæresten fik stillet sin bål-lyst for en stund og så er jeg glad :)

  SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...