søndag den 19. februar 2012

Hygge søndag

Lørdagen bød som skrevet på en masse ude-aktiviteter og termokedeldragten startede derfor søndagen i vaskemaskinen og for første gang i år har jeg sparet tørretubleren og tørret tøj udenfor - foråret er på vej!
Eftersom vejret var så godt tømte vi begge folde for møg, samlede det til en kæmpe-trailer fuld og eftersom svigermor havde ønsket sig noget til sine roser, ringede vi for at ville besøge dem. De var dog ude i et plantecenter ikke langt fra os, så vi aftalte at vi også lige kørte derud forbi og så kom op til dem og fik eftermiddagskaffe. Da vi kom derud var de dog ikke kørt endnu, så vi var hurtige og koblede traileren med lort bagpå deres bil og gik så ind og handlede selv.
He he, vi fik lidt et chok da de kom ud med deres varer og så hvad der var bagefter deres bil, men det fladt i god jord - bogstavlig talt, for 5 minutter efter vi var kørt hjemme fra dem ringede de og sagde at de havde brugt hele traileren og gerne vil have et læs mere i næste weekend, ha ha..

Til aften fik vi som sædvanlig gæster til spisning - det er en rigtig hyggelig tradition vi er ved at opbygge med et vennepar, hvoraf han er i værnepligt pt. så de kører mod Varde Kaserne på vej hjem fra os.

Menuen stod på indbagt hamburgerryg som jeg har gået og leget med i hovedet med hasselback-kartofler, brunede kartofler og flødestuvet spinat. Til aftenskaffe lavede jeg en lækker æblekage som Tommi havde besluttet.

Nu står den på Lykke :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...