lørdag den 18. februar 2012

Hundevask

Lørdagen er bl.a. blevet brugt på at muge ud ved hestene. D. 1. februar hentede vi en rundballe halm til løsdriften og lige fra den dag og frem til igår har jeg sagt at det var det bedste jeg nogensinde har gjort for hestene.

Det var det måske - for de har nydt det. Lidt for meget måske. Ihvertfald skulle det hele muges ud idag da det lignede en kostald! Det var rigtig hårdt at muge hele løsdriften ud, men endnu værre blev det da vi skulle over på naboens mark som læsse det af.
Pga. regnen var det én stor mudderpøl og havetraktor-trækkeren kom noget på prøve og vi stod begge i mudder til knæene. Efter timer af arbejde var jeg endelig færdig, der var fyldt nye træpiller ind og hestene havde fået hø. Nu skulle vi ind. Jeg kalder på Buddy og gæt hvor han er!?

Jep, henne i møddingen og rulle sig og eftersom han var smurt ind i mudder i forvejen hang det godt fast.

Der var ingen diskussion - han skulle i bad!Efter badet fulgte en 12 minutters lang tørring på badeværelset, som han stod for selv, for 'mor' kunne jo ikke gøre det rigtig...

Han ligger ud i sofaen pakket ind i et fleecetæppe og sover sødt imens Tommi ser dokumentar om boreplatforme, jep - det er regnvejrs lørdag i Rebelsig!

2 kommentarer:

  1. Nuttet :D !!!!!!
    Kender godt følelsen når man kigger efter hunden og så står den bare der og er smurt ind i mudder. Og den er bare munter som om intet er sket :P

    SvarSlet
  2. Han er simpelthen en lille gris :) He he

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...