søndag den 12. februar 2012

Aktiv weekend


Endelig kan jeg sidde i sofaen og slappe af.

Lørdag kørte vi ned over grænsen for at hente koks til fyret og træpiller til hestehuset. Det endte med at være et dagsprojekt, da vi først kom afsted ved 11-tiden. Vi havde planlagt kl. 9, men så skulle jeg lige vaske tøj og ordne heste osv. og Tommi skulle brænde af og ordne noget ved fyret.

Men afsted kom vi - og hjem igen - læsset med et tons af hver, lidt sodavand, bacon og pølser. Vi nåede kun lige hjem og vende i 30 minutter inden vi skulle kører afsted igen. Igår var nemlig svigermors fødselsdag og da bonusdatteren skulle til fest var vi inviteret til kl. 17. Vi nåede det hele og havde en rigtig hyggelig aften med god mad.

Idag skulle bruges på at udnytte tøvejret. Jeg har de seneste par uger haft svært ved at ordne hestehuset og fjerne pærer udenfor pga. frosten, men idag fik den hele turen. Indenfor fik huset også en overhaling og inden klokken var 13 skinnede det overalt, der var vasket tøj (og lagt sammen), aftensmaden var klar + fastelavnsboller samt forrådskammeret var blevet ryddet grundigt op.

Vil I have en lille rundvisning derinde?Det er absolut favoritrum i hele huset! Kan slet ikke forestille mig hvordan man kan leve uden og det er endda på trods af at jeg har rigtig meget skabsplads i køkkenet også. He he.

Vores gæster er lige smuttet, da hankønnet skulle møde tidligt på kasernen for at løbe i aften. Så vores aften står nu på lidt bloggerier, har nemlig en del opskrifter jeg mangler at poste samt Lykke på dr1.

4 kommentarer:

 1. Åh min mindste troldeunge ville give alt for at få en tur på hyphesten :-)

  SvarSlet
 2. Åh åh åh total misundelse, sådan et rum har jeg haft, og hold da magle hvor jeg savner det !!

  Og hvor ser det godt ud, når man lige har ryddet op, men hvis dit rum er som mit var, holder det kun i en tid,underligt nok ;-)

  SvarSlet
 3. Rina: Troldeungen skal være velkommen :)

  Mette: Ja, det er simpelthen fantastisk! Det er nemlig dejlig køligt hele året, så kan snildt opbevarer grøntsager derinde og lade ting køle af uden at det skal bruge køleskabsplads :)

  SvarSlet
 4. Skønt forrådskammer med masse af dejlige sager. Når man bor i en almennyttig boligblok er der ikke meget plads til madvarer, hverken i køleskabet, fryseren eller på hylderne. Men så må man bare blive god til at få brugt varerne :-)

  SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...