søndag den 1. januar 2012

Porresuppe med kartoffeltern og røget medister


Imellem alt den julmad må der noget sundere til. Denne nemme porresuppe smagte suverænt og var ren improvision fra køleskabet - men sikke en succes!

4 store portioner
3 porre
4 kartofler, skrællet
1 pakke pikantost
1 liter vand
2 grøntsagsboullionterninger
2 dl. kaffefløde (kan sagtens undlades)
½ ring røget medister i skiver
Olie til stegning

Porrene renses og skæres i tynde ringe og kartoflerne skæres i små tern (1x1 cm.) og svitses gyldne i en stor gryde i lidt olie/smør. Tilsæt vandet og boullionterningerne og lad det koge op i ca. 15 min. Tilsæt pikantost og kaffefløde og få det op til kogepunktet. Tilsæt medisterringene og varm igennem (ikke koge!). Server!





Vi serverede suppen med disse halve flutes med olie, tomater, ost og krydderier der lige havde været i ovnen lidt..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget