mandag den 30. januar 2012

Pangasius med porre i flødesauce


Da vi kom hjem igår smuttede vi lige forbi Fakta og købte lidt ind til aftensmad og madpakker. De havde en smuk pakke pangasius på tilbud til 15 kr. De kom med hjem og nydt med stor velbehag her til aften. Det var super nem og hurtig aftensmad og smagte helt vidunderligt!

2 personer
2 pangasiusfiletter
1 æg
Lidt mel
Salt og peber
2 porre
5 cherrytomater
1 pakke madlavningsfløde (250 ml.)

Panér fisken i først sammenpisket æg og derefter i lidt mel. Steg dem i margarine ved middel varme i ca. 5 minutter pr. side.
Tag dem af panden.
Skær porrene i tykke ringe og steg dem let i olie på panden. Kom fløden på panden og lad det koge let ind. Tilsæt de halverede tomater få minutter før servering.
Server med ris - evt. rørt med gurkemeje.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget