torsdag den 5. januar 2012

Omelet med skinke, rødløg, tomater og ost


Ifølge madplanen skulle vi i går have omelet da det er lækkert og giver en ordentlig bunke proteiner.

Jeg (eller Tommi faktisk...) har tidligere lavet en omelet med pølser, løg og ost, men jeg synes det blev meget fed. Så denne gang lavede jeg den med skinke, rødløg og kun halv portion ost. Det blev super lækkert og smagte rigtig godt med en lille salat til.

3 personer
6 æg
Salt og peber
1½ pakke skinke i tern
1 rødløg (brug gerne 2)
1 håndfuld cherrytomater
1 håndfuld revet ost
Lidt margarine/olie

Pisk æggene sammen med salt og peber. Smelt lidt margarine på en pande ved middel varme og kom æggemassen herpå. Bag den igennem i ca. 10 minutter (alt efter tykkelse). Den skal ikke vendes!

På en anden pande rister du skinketern, løgtern og tomater i lidt olie/margarine til løgene er brunede.

Kom skinke/løgblandningen ovenpå omeletten og drys med revet ost. Sluk for panden og server når osten er smeltet.






Salaten var bare lige nemt: Iceberg, agurk, majs, lidt røde bønner, pinjekerner og små grissini. Mums! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget