lørdag den 10. december 2011

Specier med tørrede kirsebær og paranødder


En af de andre nye opskrifter var disse specier med nogle lidt specielle ingredienser, men jeg købte for 2 uger siden en lille pose tørrede kirsebær i Kvickly for 5 kr. og så havde jeg en håndfuld paranødder fra en tur over grænsen og så var resten jo basisting :)
30 stk.
300 g. mel
150 g. flormelis
300 g. koldt smør
2 spsk. sammenpisket æg
50 g. finthakkede paranøddekerner
3 spsk. finthakkede tørrede kirsebær
½ tsk. stødt kardemomme

Bland mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandningen og ælt dejen let sammen med ægget. Tilsæt paranødder, kardemomme og kirsebærene. Tril dejen til en ca. 20 cm lang rulle. Læg dejen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time.
Skær rullen ud i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på plader med bagepapir. Bag småkagerne ved 200 grader i ca. 7 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget