lørdag den 10. december 2011

Specier med kanel og appelsin


En anden variant af specierne var disse med kanel- og appelsinsmag og hold da op hvor de dufter og smager! Wow! Kom i gang med dem NU! :)

30 stk.
300 g. mel
150 g. flormelis
300 g. koldt smør
2 spsk. sammenpisket æg
2 tsk. fintrevet appelsinskal af en øko. appelsin
½ tsk. kanel

Bland mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen og ælt dejen let sammen med æg. Tilsæt kanel og revet appelsinskal. Rul dejen til en ca. 20 cm lang rulle. Læg dejen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time.
Skær rullen ud i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på plader med bagepapir. Bag småkagerne i ca. 7 minutter ved 200 grader.

2 kommentarer:

  1. Det lyder godt nok lækre, dem må jeg prøve når der skal julehygges på onsdag :)

    SvarSlet
  2. Uh, hvor ser de lækre ud :)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget