tirsdag den 25. oktober 2011

Fyldt kyllingebryst med bacon


I sidste uge var denne lækre ret på madplanen. Inspirationen kom fra en gammel opskrift jeg tidligere har prøvet og var lidt fri fantasi.
Tommi var helt vild med det, men jeg synes det var lidt meget fyld i forhold til kyllingesmagen.

2 personer
2 kyllingebryster
4 champignoner
75 g. flødeost (naturel eller pikant)
2 soltørrede tomater
Salt
Peber
1 fed hvidløg
1 pakke bacon (8 skiver)
Sød chilisauce

Kyllingebrysterne duppes tørre og skæres op på midten - pas på du ikke skære igennem.
Fyldet blandes sammen (håndmixer) og kom det i revnen på kyllingebrysterne. Pak baconen stramt rundt om o saml enderne på bagsiden. Pensl med sød chilisauce og steg dem på panden ca. 4 minutter pr. side. Kom dem i et fad og steg dem i ovnen i 30 min. ved 175 grader.




De blev serveret med hvidløgsflutes og agurke- og ostetern! Mums!

4 kommentarer:

  1. Mums det ser lækkert ud! Elsker fyldt kyllingebryst :)

    SvarSlet
  2. Ja det var lækkert, på trods af for meget fyld :) He he

    SvarSlet
  3. Ser rigtigt godt...fedt med nogle unge mennesker der kan li at kæle for maden og prøve noget nyt.
    Er helt vild med de gode billeder :o)

    Venlig hilsen Madgokken

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget