søndag den 4. september 2011

Atlantis Rejser - Egypten

Vi plejer at rejse med Falk Lauritzen, som vi klart kan anbefale! Og da min mor i vinters tog os med til Tenerife var det med Bravo Tours, som var sådan middel okay.
Men denne gang var vi tvunget til at skulle rejse en mandag og derfor blev det Atlantis, da de havde afrejse mandag morgen.

Vi kendte intet til dem, men hjemmeside så fin ud og det var nemt at sammensætte sin rejse og man kunne bestille udflugter hjemmefra og betale dem - virkelig smart, så man ikke skal til det dernede!!

Inden afrejse havde jeg nogle spørgsmål og prøvede derfor at ringe til dem. Jeg sad i kø i 46 minutter uden at komme igennem og opgav så og skrev istedet en mail til den adresse som de reklamere med, men hver gang kom den retur fordi den ikke kunne leveres (prøvede fra 5 mailkontoer). Prøvede til sidst en anden mailadresse hvor de lovede at der kom svar indenfor 4 uger - men jeg har nu stadig ikke fået svar...

Flyveturen var super (mad var inkluderet i prisen), selvom det var et rigtig gammelt fly uden filmskærme eller lyd i armlænet, men med små askebægere istedet der stank når man åbnede dem... Da vi ankom til lufthavnen var de gode til at guide os til de busser som vi skulle med - men fordi 3 passagere havde uorden i deres pas måtte vi sidde i bussen (i 'Danmark-tøj' i 40 grader) i over en time og vente!!!! Det var satme for dårligt! Busturen til hotellet tog 25 minutter, så de kunne bare have kørt os og givet de andre en taxa (taxa koster nærmest intet dernede!)!

Ankomst til hotellet:
Vi skulle tjekkes ind og have all inclusive armbånd på og eftersom rejseguiden ville ordne det hele endte vi også der med at sidde og vente i halvanden time inden vi blev tjekket ind og fik armbånd på - da var frokost så slut, så vi måtte vente til kl. 19 med at få mad (havde ikke spist siden kl. 11 på flyvet) og der var ingen butikker i nærheden af hotellet hvor man kunne købe noget, så vi måtte tømme slikposen for at overleve :)

Udflugter:
Vi havde hjemmefra bestilt 2 udflugter: 2 dage i Cairo og 3 timers ATV i ørkenen. Billetterne fik vi i busturen fra lufthavnen og der stod tid, osv. på. Til Cairoturen skulle vi afhentes på hotellet kl. 1.50 tirsdag nat. Hele tirsdag aften var vi inde i Hurghada og kigge og da vi så kom hjem på værelset kl. 21 lå der en seddel fra rejselederen om at 2-dages turen var aflyst pga. for få tilmeldinger, men vi kunne komme med på 1-dags turen. Jeg blev simpelthen så gal for vi havde hjemmefra brugt længe på at tale om hvilken tur vi skulle tage da der var 600 kr. til forskel, så vi glædede os meget!
Men vi ville jo se pyramiderne og sfinxen, så vi tog med på 1-dags turen og så skulle de overfører de 600 kr. til vores konto, men jeg har stadig ikke set dem endnu!

Cairoturen:
Fra Hurghada til Cairo tog det ca. 8 timer i bus! I ren ørken! Og man sover altså ikke skide godt i en bus på de møg veje som de har i Egypten! Jeg var satme glad for at ingen havde taget små børn med! Nå, men vi så pyramiderne, sfinxen, et papyrusinstitut, det egyptiske museum og lidt af en moske. Vi havde ikke længe hvert sted, men det var okay, for så meget er der jo heller ikke at se..
I Cairo er der lavet en regel (igen for at tjene penge) om at det skal være egyptere der guider, så vi samlede en egypter op som skulle fortælle på vejen. Han havde lige lært dansk og alle (virkelig, ALLE) hans sætninger startede med 'Kære venner'. Til sidst måtte Tommi og jeg tage headsettet af og gå væk ellers havde vi slået ham ihjel!
Hjemturen tog selvfølgelig også 8 timer, så vi var smadret da vi kom hjem ca. 24 efter vi tog afsted!

ATV:
Denne tur var med engelsktalende guide og vi var åbenbart de eneste danskere som skulle med. Alle de andre var russere, så guiden fortalte alt på russisk og så fik vi lidt på engelsk bagefter.
Tommi havde prøvet det før og altså, så svært er det jo ikke at kører en ATV (det kan jeg jo sagtens sige eftersom jeg var den eneste pige som fik lov at kører alene - alle de andre kørte for langsom så de kom bagpå deres kærester eller bagpå guiden).
Men det var fedt! Man kører ret stærkt for det er i ørknen og midt i middagssolen så der skal bare køres noget vind op! For at lave nogle ekstra penge kørte der en fucking møg spasser idiot kameramand med rundt hele tiden og filmede os konstant selvom vi ikke gad (nej, vi købte ikke filmen og heldigvis forstår russerne ikke dansk for hver gang han interviewede mig sagde jeg på dansk at han var en idiot og at jeg var død træt af ham, osv. he he)!
Midt på turen besøgte vi en bedeuinlejr hvor viså lejren, red på kameler og fik te (fatter stadig ikke at de drikker kogende te overalt i 40 graders varme!).
Turen var rigtig god og det kan klart anbefales hvis man kan lide fart!
Da vi kom hjem hoppede vi direkte i poolen for vi havde sand overalt!!!!

Vi havde egentlig besluttet at tage med på en hestetur på stranden også, men da vi så hestene måtte jeg bare melde fra! Det kan godt være at de er van til det, men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv op på dem. De havde allesammen total skøve rygge, var udsultet og lignede vanrøgtede heste (hvilket de nok var). Så vi meldte fra!

Alt i alt var vi ret utilfredse med Atlantis og det er nok ikke nogle som vi rejser med igen, men kan jo være at vi bare var uheldige!

3 kommentarer:

 1. Lyder som nogle gode oplevelser trods mange uheldigheder.. Jeg har desværre ikke hørt godt om Atlantisrejser før :(

  Har kun prøvet at rejse med Startour to gange, og kender nogle der også har været i Egypten med Startour - og som var fuldt ud tilfredse! :)

  SvarSlet
 2. Vi var blevet anbefalet Spies, men afrejsedag passede ikke og så fik vi rejsen hos Atlantis til en tredjedel af hvad de kostede hos Spies, så vi valgte jo selv at gå ned i kvalitet og taget i betragtning af hvor billig rejsen var, så er det okay :)

  SvarSlet
 3. Jeg har også tidligere været afsted med atlantis. Og havde samme problem med mail inden vi skulle afsted, men fik dog tilsidst sendt en mail til dem og der var de søde nok til at svare. :) Vi var faktisk også i Hurghada og der oplevede vi også lange ventetider og mangelfulde oplysninger fra atlantis-guiden, så vi prøver et nyt rejseselskab næste gang. :)

  SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...