onsdag den 24. august 2011

Brunkagemuffins


Det er jo utroligt hvad man kan putte i muffins og denne opskrift fandt jeg i bogen 'Muffins' fra forlaget Exlibriz. Jeg havde en rest brunkager fra jul som var ved at nærme sig sidste chance.

12 muffins
125 g. knuste brunkager
125 g. margarine
125 g. sukker
3 æg
1 dl. mælk
180 g. mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
revet skal fra 1 øko citron
100 g. finthakkede mandler
1 spsk. kanel
et nip salt

Pisk margarine og sukker skummende i en skål. Tilsæt mælk og æg i.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør massen sammen til en ensartede masse.
Kom dejen i formene o bag dem ca. 20 minutter ved 180 grader.

Pynt evt. med alm. hvid glasur med lidt kanel i og mandelflager.


3 kommentarer:

  1. Naura det lyder lækkert! Alt der smager af brunkager lyder lækkert! Kan man mon købe brunkager uden for sæson? :)

    SvarSlet
  2. :o Hvordan kan man have en rest brunkager i august måned ? ;p

    Var de så gode?

    SvarSlet
  3. He he, jeg bagte en portion i maj for at lave figurkagerne, så havde nogle af dem endnu :)

    De smagte rigtig godt - men ikke ligefrem af brunkage. Til gengæld var duften helt uovertruffen! :) MUMS!

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget