tirsdag den 21. december 2010

Kylling i karry med pasta og ananas

Denne opskrift er fra Ude og Hjemme fra 2006 og det var et udklip jeg fandt i min rodemappe, da jeg ledte efter småkage-opskrifter. Det smagte rigtig godt med kyllingen og karry! Og så tog det lige knap 30 minutter at lave - hvoraf det meget af tiden passer sig selv.

Til 4 personer

800 g. kyllingefilet/strimler
4 spsk. smør
2-3 spsk. karry
4 spsk. mel
3/4 L. hønsebouillion (3/4 L. vand + en hønse-terning)
Salt og peber
400 g. pasta

Skær kyllingen i mundrette stykker.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt karry - lad det svitse i ca. 20 sekunder. Tilsæt melet under piskning og lidt bouillionvand af gangen, så melen røres godt ud. Lad det koge i små 5 minutter. Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem koge til kødet er mørt - ca. 10 minutter. Tag det største stykke op, skær det igennem og tjek at det er gennemkogt. Smag derefter til med salt og peber og server det med kogt pasta og ananas-stykker til :)
MUMS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget