torsdag den 16. september 2010

Aspargessuppe med nudler, champignon og slikærter


Jeg har efterhånden fat kig på denne opskrift i længe og den har stået på madplanen de sidste to uger, men hver gang er den blevet tilsidesat til fordel for noget andet. Og det fortryder jeg nu, for den var faktisk rigtig rigtig god!

Opskriften er igen inde fra Arla.dk og den originale med bl.a. kinakål og kylling i kan findes her.

Til 4 personer

2 dåser asparges + 2 dl. aspargesvand fra dåserne.
1 flaske (250 ml.) cremefine
2½ dl. minimælk
3 dl. vand
salt
peber
50 g. ægnudler
200 g. champignon i skiver
150 g. slikærter


Åbn dåserne og si vandet fra - husk at gemme det hele (2 dl. skal i suppen, men gem det hele til når den skal smages til).
Kom aspargesstykkerne og vandet i blenderen og blend det til pure. Kom puren, cremefine, mælk, vand, salt og peber i en gryde og kog det igennem. Tilsæt champignon og nudler og kog igennem i ca. 5 minutter til nudlerne er kogte. Smag til med salt, peber og aspargesvand. Tilsæt slikærterne og server suppe med brød til.
Herhjemme serverede jeg ostebrød dertil som var en succes.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget