tirsdag den 17. august 2010

Saltflutes

Endnu en opskrift fra Jubii's Debatforum..

Disse saltflutes er super lækre og rigtig nemme at lave og flutes passer jo til alt. Disse blev serveret til hjemmelavet aspargessuppe en kold vinteraften...

Opskriften lyder:

Til en lille portion. 1 stort (så langt som bagepladen) eller to små:

20 g gær
2 dl lunken vand
1 tsk fint salt
ca. 300 g mel

Pensling: sammenpisket æg og groft salt

Rør gæren ud i det lunkne vand og rør salten i. Tilsæt mel og ælt godt. Sæt til forhævning lunt og tildækket i 15 minutter. Ælt dejen igen og form flutene. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 10 minutter. Rids flutene med en kniv og pensl med æg. Drys lidt groft salt ovenpå og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca 20 minutter.

2 kommentarer:

  1. De er super lækre. Tilsæt gerne lidt revet gulerod for endnu mere smag :)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget