onsdag den 4. august 2010

It's time for movie clips....

Eller, ikke rigtige 'movie clips', men ihvertfald lidt filmomtale, for det at være syg indebærer ret meget tid i sengen og Thank God for vores nye tv derinde, som har indbygget dvd, eftersom samtlige kanaler holder ferie og har sat gamle udsendelser på repeate.

Vi lagde ud med Max Manus

Denne film er den norske udgave af en blandning mellem de danske 'Flammen&Citronen' og 'Drengene fra Sankt Petri'. Det hele er set før (måske ikke på norsk, men så på bl.a. dansk, svensk, engelsk, fransk og japansk!). Hovedrollen på billedet herover ligner tilmed Thure Lindhardt fra Flammen&Citronen omkring 89%...

Den handler om en gruppe unge sabotører, som finder ud af at deres små-propaganda såsom aviser og flyvers ikke hjælper en brik, så de går skridtet videre.. bum bum bum (indsæt selv trommelhvirvel..)

Men okay film til krigsliderlig syg mand :)

Vi blev i de omkringliggende lande og tog den svenske film Vidunderlig og elsket af alle med bl.a. Nikolaj Coster-Waldau.

Jeg vil starte med at sige at jeg HADER film hvor forfatteren selv skal spille hovedrollen. Så filmen havde alle odds mod sig fra starten fra Martina Haag spiller hovedrollen som en midalderende kvinde med skuespillerdrømme, men hun er kluntet og for gammel. Ud af 100 ansøgninger kommer hun til audition til et stykke på det store teater i Sverige alene pga. hun har skrevet at hun er professionel akrobat. Dette passer naturligvis ikke og så er gode råd dyre - bogstavlig talt!

Jeg var dybt skuffet over at Nikolaj igennem hele filmen kun taler skide svensk (LØGN, han taler dansk, da han bestiller drinks i baren, men okay.....). Den havde en lidt fed slutning som jeg var vild med, men ellers er den ikke det store scoop...


Oldboys! Man tager Robert Hansen + Laura Christensen + Kristian Halken og pakker dem ind i en bil på tur rundt i Sverige. Samtidig blander man Ole Thestrup + Leif Sylvester + 10 andre gamle gnavne mænd og beder Rasmus Bjerg om at holde styr på dem. Hvad får man så?

En hylesjov komedie fra Nikolaj Steen!

Denne film skal ses da den er sjov og der er en del gode replikker i den, som bl.a. da Ole Thestrup vågner en morgen på vandrehjem i Sverige og roder rundt i soveposen og råber op om der er nogle som har set hans underbukser :)

SE DEN NU BARE!

Derudover bød weekenden på Far til fire (ja ja, en af de der nye nogle med Niels Olsen som far..) og Disneyfilmen Bolt (som er sørgelig!) - men dem får I ikke nogen anmeldelse af for hvis nogen spørger så sov jeg under dem begge...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget