søndag den 22. august 2010

Hjemvendt...

Som nogle måske har gættet ud fra sidste uges indlæg har jeg været på ferie. Nærmere betegnet Kreta.

Vi boede på hotel Louis Creta Princess i byen Maleme. Det var et super lækkert hotel med all inclusive og det kan klart anbefales!

Vi rejste med Falk Lauritsen og havde hjemmefra sagt at vi ville ikke med på ture, men derimod leje en knallert eller mc og selv kører rundt på øen. Men ved ankomsten så vi deres kørestil samt listen over planlagte ture og det endte derfor med at vi meldt os til 4 ud af 5 ture og var på farten mandag til torsdag. Søndag og fredag slappede vi af ved poolen og gik de 100 meter ned til stranden :)


Ifølge guiderne var det den varmeste uge vi var der i og gennemsnit temperaturen var omkring 41 grader i skyggen hver dag - regn havde de ikke set i ugevis...


Nogle tror måske charterferie er ren afslapning, men tro om igen. Vi gik den ene dag igennem Samariakløften, som er ca. 14 km. i rene sten, hvilket resulterede i et par flænsede sko ved udgangen og minus 3 kg. pga. sved...


Men alt i alt havde vi en SKØN ferie og på trods af at der gik lidt for meget charter i den og at Kreta er alt for turist-minded, så vil jeg klart anbefale det til andre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget