søndag den 15. august 2010

Hindbærsnitter

En sikker klassisker herhjemme er hjemmelavede hindbærsnitter. Det er så super nemt at lave, smager godt og ligner dem man køber ved bageren i dyre domme... Dog indeholder de en del fedt, men så kan de jo deles...

Opskriften er en jeg i tidernes morgen har snappet inde fra Jubii Debattens Mad&Drikke-forum..


200 g smør
300 g hvedemel
100 g flormelis
1 æg

Hindbærmarmelade
100 g flormelis
vand
krymmel

Melet sigtes og blandes med de øvrige ingredienser. Dejen hviler i køleskabet ca. ½ time.
Dejen rulles ud så den passer med størrelsen på en bageplade. Der skæres 4 "strimler" på langs af bagepladen. Bages herefter mellem 10-15 min. ved 200-220 grader. Det er en god ide at holde lidt øje, for de tager farve lige pludseligt

Herefter smøres 2 af pladerne med hindbærsyltetøj og lægges sammen med de 2 resterende. der smøres med glasur og drysses med krymmel og skæres derefter til snitter.
Alt dette skal gøres direkte efter de er kommet ud af ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Der var en fejl i denne gadget